dijous, 26 de febrer del 2015

DIUMENGE 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA, TALLER "DONES, MOVIMENT I ACCIÓ" organitzat pel Casal Jaume I de la Vall d´Albaida.

DONES, MOVIMENT I ACCIÓ.
Empoderament a través de la corporalitat i el moviment.

Diumenge 8 de març d’11h a 13h i de 17h a 19h.

Lloc:  Gimnàs del CEIP Lluís Vives
Impartit per: Alexandra Rodes i Elisabeth Sogorb

A partir del concepte de la identitat i del cos, debatrem la necessitat de trobar un lloc en el món. Parlarem del model, de l'estereotip i de la pressió social quotidiana.Aquest és un taller d'acció i desenvolupament teatral en el qual ens aproximarem a  diverses dinàmiques escèniques i nous llenguatges artístics. La intenció és acostar les diverses feminitats a la recerca d'un propi personatge, sincer i abstracte.Un laboratori en el qual poder fer pràctiques utilitzant la modalitat del teatre físic i la performance.


Cal reservar plaça a valldalbaida@acpv.cat , 664681591 o 962383751
Aportació per a sòcies d’ACPV: 10 euros.
Aportació per a no sòcies: 12 euros.

 Elizabeth Sogorb comença el seu camí teatral el 1993, com a membre fundador de la companyia Els Saineters on desenvolupa la seva carrera com a actriu i responsable d'indumentària i caracterització durant més de dotze anys.Es llicencia en Art Dramàtic en l'especialitat de teatre musical a l'ESAD de Múrcia. Ha treballat com a actriu sota la direcció de César Oliva, César Bernad, Pepe Miravete, Rafa Calatayud i Silvia Montesinos entre d'altres i participat en més d'una vintena d'espectacles entre els quals ha interpretat obres de Molière, Plaute, Strindberg, Ionesco, Lope de Vega, Ramón de la Cruz i Oscar Wilde.

Alex Rodes és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernandez d'Elx, ha estat vinculada al món del teatre i la performance, realitzant diversos estudis teatrals. Comença a estudiar la llicenciatura d'Antropologia on s'interessa per la cultura Africana i la seva música tradicional, se'n va a Brighton on desenvolupa un curs de 10 mesos en música tradicional africana amb Linos Wengara, mestre i gran músic africà, aprenent a tocar la mbira i barrejant-se amb aquesta cultura amb què tant se sent identificada.

Ho organitza: Casal Jaume I de la Vall d’Albaida
Hi col·labora: Ajuntament d’Ontinyent, Lligam, Mésqdones


CASAL JAUME I DE LA VALL D’ALBAIDA
Carrer Jaume I El Conqueridor, 13. Ontinyent
962383751, 664681591
valldalbaida@acpv.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada